joi, 8 mai 2014

Interviu Fericit din partea TEACHING!



Atunci cand nu stii cum e mai bine sa scrii un CV, cand nu intelegi ce e in neregula cu CV-ul tau, atunci cand nu te cheama nimeni la interviu desi ai aplicat la zeci de locuri de munca, este momentul sa vii la un eveniment care iti pune CV-ul pe picioare.
  
Atunci cand ti-e frica de interviu mai tare decat ti-e frica de incalzirea globala, cand nu stii cu ce sa te imbraci iar corpul ti se cutremura la o magnitudine fara precedent, este momentul sa ii intalnesti fata in fata pe recrutori.
  
Inscrie-te la evenimentul “Interviu Fericit!” pentru a afla ce abilitati trebuie sa imbunatatesti pentru a obtine jobul dorit si ce spun angajatorii despre candidatul ideal. Te vei intalni acolo cu reprezentantii companiilor Continental, Omco si Allmetech si vei afla direct de la ei care sunt asteptarile lor de la viitorii angajati.
  
“Interviu Fericit!” este titlul celei de a cincea editii a proiectului “Orientare in cariera” organizat anual de catre Asociatia Tehnica de Formare Profesionala “TEACH ING” si se desfasoara in perioada 23 mai – 1 iunie 2014. Vineri, 23 mai, de la ora 16.00 va avea loc seminarul "Scriere CV si scrisoare de intentie". Proiectul continua sambata, 24 mai, de la ora 10.00 cu seminarul "Candidatul ideal in viziunea companiilor" iar dupa aceasta data vor fi programate simularile de interviuri.
Seminariile vor avea loc in sala T7-T8 din Campusul Tudor Vladimirescu.
  
Te poti inscrie la eveniment completand formularul pana la data de 22 mai 2014. Pentru mai multe informatii ne poti contacta la adresa teachingis@gmail.com.
  
Formular de inscriere


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu