duminică, 25 mai 2014

Piata Studenteasca, locul de bifat inainte de vacanta



Ce gasesti in camera unui student?
O multime de carti, majoritatea noi. Deodorantul pe care l-a primit colegul de ziua lui si il tine ambalat pentru ca “nu e genul lui”. Jocuri, pentru ca facultatea e lunga si grea, cani si pahare luate la promotie.
In camera fetelor mai gasesti doua rafturi cu haine pe care nu le mai poarta, bijuterii, ceasul de plastic si geanta de musama primite cadou pentru cosmeticele cumparate de Craciun. In camera baietilor, dupa pat, sticla de whisky adusa de colegul din Republica Moldova, bidonul de apa minerala golit de continutul initial si alimentat cu vin de’acasa si petul cu bere ca sa intretina atmosfera.

In camera studentului inginer gasesti aruncate pe si sub masa diode si tranzistori, placi de circuit si adaptoare. Unitatea centrala a calculatorului eliberata, cu scop stiintific, de invelisul exterior, zbarnaie pe marginea mesei de lucru.

Lista poate continua la nesfarsit, asta e sigur. Ideea e simpla. Daca esti student, orice ai prin camera si nu-ti mai trebuie sau de care te-ai plictisit poti aduce sambata, 31 mai, de la ora 11.00 la Piata Studenteasca si sa schimbi cu ceva care iti face cu ochiul. Intalnirea are loc in sala T5-T6 din Campusul Tudor Vladimirescu.

Daca ai mai multe obiecte de dat si ai nevoie de un loc la masa sa le expui, completeaza formularul de mai jos. Daca vrei sa te plimbi liber printre mese esti invitatul nostru. Oricum ar fi, nu rata intalnirea de sambata si scapa de lucrurile de care nu mai ai nevoie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu