joi, 2 octombrie 2014

Prima sesiune de recrutari pentru TEACHING Cluj-Napoca

            Proaspăt deschisa filială din Cluj-Napoca începe cautările pentru membri voluntari. Dacă vrei să câștigi experiență în domeniul tău și să te implici în organizarea de evenimente și activități faine, locul tau e în TEACHING!


TEACHING sparge gheata! Volunariatul ca stil de viata!

            Voluntariatul este un stil de viaţă care te ajută să ştii cum să iti planifici agenda zilnică, te învată să relationezi cu ceilalti, iti este un mentor în cariera si te ajuta la dezvoltarea retelei tale de networking!
            Familia TEACHING recruteaza noi membri dinamici, entuziasti, creativi, responsabili si harnici! Daca ai incredere in propiile forte si dai curs oportunitătii poti face cariera in unul dintre cele patru departamente: Financiar, Marketing si PR, Proiecte si HR.
            In cadrul TEACHING vei sti ce inseamna sa implementezi un proiect si ce implica activitatile de leaderchip prin dezvoltarea ta personala si profesionala in unul dintre centrele: Centrul de Training Lingvistic, Centrul de Training Tehnic, Centrul de Training Economic.

Ce inseamna la modul concret voluntariatul si la ce ne ajuta?

Voluntariatul ne conecteaza cu ceilalti
Voluntariatul iti intareste increderea in tine
Voluntariatul combate depresii
Voluntariatul te ajuta sa iti mentii sanatatea psihica
Voluntariatul te poate ajuta in cariera
Voluntariatul iti poate oferi experienta
Voluntariatul te poate invata aptitudini valoroase
Vountariatul poate fi distractiv si iti poate umple viata

Înscrie-te completând formularul până la data de 16 octombrie 2014!

2 comentarii:

  1. Buna ziua! Numle meu este Ramona si sunt interesata de acest proiect. As dori sa aflu cateva detalii, cum ar fi preturile acestor cursuri, eventual daca este posibil un orar. Mentionez ca lucrez part-time si sunt studenta in anul 3, de aceea as dori sa aflu cat mai multe pentru a imi putea organiza timpul cat mai eficient si a fi capabila sa ma dedic acestui proiect 100%. Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ramona. In acest moment recrutam voluntari care sa faca parte din asociatia noastra. Daca vrei sa fii voluntara trebuie sa completezi formularul de inscriere. Pentru cursurile pe care le organizam anuntam din timp toate detaliile asa ca te invit sa ne urmaresti in continuare. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere